Sähköposti: [email protected] Puhelin: +358451261005

Palvelumme

Palvelut

Keräämme liidejä ja asiakkuuksia sähköisesti. Liidien määrä ei kuitenkaan ole ainoa asia mikä ratkaisee myynnin onnistumisen koska myös näiden laatu on vähintään yhtä tärkeää.

Kohderyhmien etsintä. Haluamme varmistaa, että markkinointi kohdistuu oikealle sektorille. Panostamme siihen, että jokainen mahdollinen uusi asiakkuus olisi merkityksellinen.

Asiakashankinnan suunnittelu. Tarjoamme työkaluja parempaan prosessiin asiakkuuksien hankinnassa. Pyrimme yksinkertaistamaan tämän prosessin, jotta markkinoinnin kokonaisuus pysyy paremmin hallinnassa ja tarjoaa jatkuvuutta myyntiin.

Asiakashankinnan kehittäminen. Digitaaliset väylät ovat kätevin tapa löytää uusia asiakkuuksia. Autamme löytämään parhaan kanavan ja pidämme huolen, että tämä toimii mahdollisimman tehokkaasti.

Liidien ja asiakkuuksien hankinta

Liidien ja asiakkuuksien hankinta

Keräämme liidejä/asiakkuuksia sähköisesti. Liidien määrä ei kuitenkaan ole ainoa asia mikä ratkaisee myynnin onnistumisen koska myös näiden laatu on vähintään yhtä tärkeää.

Liidien hallinta

Liidien hallinta

Liidien määrän kasvattamiseen ja näiden hallintaan tarvitaan monipuolista markkinointia. Tunnistamme liidien arvon myynnin kannalta, koska osa liideistä on ns. ostovalmiita, kun vastaavasti toiset vaativat enemmän markkinointia. Ne liidit, jotka eivät ole kiinnostuneiden ostajien joukossa tarvitsevat lisää huomiota. Näin ollen kyseinen asiakas saa yhteydenoton ja luomme tarpeen palvelulle tai tuotteelle.

Kohderyhmien etsintä

Kohderyhmien etsintä

Haluamme varmistaa, että markkinointi kohdistuu oikealle sektorille. Panostamme siihen, että jokainen mahdollinen uusi asiakkuus olisi merkityksellinen.

Asiakashankinnan suunnittelu

Asiakashankinnan suunnittelu

Tarjoamme työkaluja parempaan prosessiin asiakkuuksien hankinnassa. Pyrimme yksinkertaistamaan tämän prosessin, jotta markkinoinnin kokonaisuus pysyy paremmin hallinnassa ja tarjoaa jatkuvuutta myyntiin

Asiakashankinnan kehittäminen

Asiakashankinnan kehittäminen

Digitaaliset väylät ovat kätevin tapa löytää uusia asiakkuuksia. Autamme löytämään parhaan kanavan ja varmistamme, että tämä toimii mahdollisimman tehokkaasti.

Myynnin hallinnointi

Myynnin hallinnointi

Pidämme huolen, että myyntiosastolla on tarvittavat resurssit sekä ohjeistukset käytössään. Ylläpidämme myynnin materiaaleja ja autamme myyntiä ongelmatilanteissa.

Myynnin markkinointi

Myynnin markkinointi

Monipuoliset digitaaliset kanavat ja lukuisat yhteistyökumppanit mahdollistavat myynnin markkinoinnin laajasti. Markkinoinnin tehokkuus paranee, kun se kohdistetaan ryhmään, joka tuntee yrityksen jo ennestään.

Sosiaalisen median palvelut

Sosiaalisen median palvelut

Luomme sisältöä eri somealustojen kanaviin ja tätä kautta parannamme yrityksen näkyvyyttä. Esim. Facebook, Instagram sekä Twitter. Palvelun yksityiskohdista sovitaan tarkemmin toimeksiantajan kanssa.

Backoffice palvelut

Backoffice palvelut

Tarjoamme backoffice palveluita kuten excel-käsittelyt, listojen luonti/päivitys, tiedonhaku sekä tiedostojen arkistointi. Hoidamme toistuvat rutiinit puolestasi ja voit itse keskittyä tuottavampiin toimiin.

Anna meidän hoitaa pohjatyöt asiakkaiden hankinnassa ja vapauta omat resurssisi itse tuloksen tekemiseen.

CTF Solutions palvelumme

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: +358451261005